Over SUmarket

SUmarket, waar ondernemer en klant elkaar vinden

SUmarket is hét online e-commerce platform voor Suriname. Een digitale marktplaats waar

klanten jouw onderneming makkelijk vinden om producten of diensten te kopen. SUmarket is een bijzonder efficiënte tool in een anders zo inefficiënte markt waar verkopers en kopers ver van elkaar af kunnen staan. De digitale tussenpersoon SUmarket brengt beide partijen eenvoudig samen. Met grote voordelen voor Surinaamse ondernemers, zoals de veilige betalingsmogelijkheid, de marketing en ongekende uitbreidingsmogelijkheden. Het unieke van SUmarket is dat het een Surinaams bedrijf is voor de Surinaamse markt, en dat het Telesur (de grootste Telecomprovider van Suriname) achter zich heeft staan. Veiligheid en vertrouwen zijn leidend.

Lift mee op de kracht van SUmarket en start vandaag nog met verkopen aan klanten in heel Suriname!

SUmarket brengt klanten dichterbij

Zoals bij zoveel nieuwe initiatieven, ontstaan ze uit een behoefte aan iets dat ontbreekt. In dit geval vanuit de behoefte aan een betrouwbare en veilige online marktplaats voor producten en diensten, met volop kansen voor de Surinaamse ondernemer. SUmarket brengt ondernemers en hun klanten samen op een schaalbaar e-commerce platform, en garandeert veilige betalingen. SUmarket bevordert niet alleen de lokale handel in Suriname, maar biedt ook kansen voor de wereldwijde markt.

SUmarket is dé marktplaats voor Surinaamse ondernemers die online willen verkopen. Op een effectieve manier worden producten en diensten tegen lage kosten aangeboden aan jouw doelgroep, in heel Suriname. Voor zowel kleine als grote ondernemingen biedt dit een unieke kans om een grote afzetmarkt te bereiken.SUmarket biedt hulp en tools bij het inrichten van een eigen webshop en helpt je bij de marketing. Immers, de juiste afzetmarkt en klanten bereiken is van groot belang.

Voordelen

Het opzetten van een eigen webshop kan erg prijzig zijn, vooral wanneer zaken zoals klantenservice en betaalmogelijkheden om de hoek komen kijken. SUmarket neemt deze taken uit handen. Zo blijft er meer tijd en geld over om goede producten te maken en kwalitatieve diensten te verlenen.

 

Vertrouwd gevoel voor de klant

SUmarket geeft klanten een vertrouwd gevoel. Zij vinden het prettig om gebruik te maken van een online marktplaats die alles heeft wat ze zoeken: dé one-stop-shop voor al hun online aankopen. Door de efficiente inrichting van je webshop en goede zoekfunctie wordt je onderneming makkelijk gevonden. Hoe prettig is het om slechts één bestelling te plaatsen om meerdere producten of diensten geleverd te krijgen, en hiervoor maar één keer verzendkosten te betalen. Online winkelen wordt op deze manier veel efficiënter.

Overkoepelende marketing

Hoe zorg ik voor meer bekendheid? En hoe bereik ik mijn klanten? Dat zijn belangrijke vraagstukken van ondernemers. Marketing is een essentiële factor voor ieder bedrijf, maar er gaat veel tijd en geld in zitten. SUmarket neemt de marketing (deels) uit handen. Al onze verkopers liften mee op het succes. Hierdoor worden jouw producten en diensten veel sneller ontdekt door nieuwe klanten.

Hoe werkt SUmarket?

Meld jouw onderneming snel aan bij SUmarket. Is de aanmelding goedgekeurd, upload dan jouw producten en/of diensten in je eigen shop bij SUmarket en maak ze bereikbaar voor potentiële klanten. Deze shop krijgt de look-and-feel van jouw onderneming. Via je eigen dashboard kun je producten toevoegen of verwijderen, je verkopen managen, transacties en bestelgeschiedenis bekijken, reviews en managementgegevens inzien, de verzending regelen en betalingen inzien. Het is ook mogelijk om extra informatie over jouw onderneming toe te voegen, zoals de bedrijfslocatie, contactgegevens, logo, links naar sociale media en keywords/data om beter gevonden te worden door potentiële klanten.

Producten en diensten zijn per categorie makkelijk vindbaar in de grote online catalogus van SUmarket, en veilig af te rekenen. Je eigen shop bij SUmarket is interactief, dus je komt direct in contact met klanten.

SUmarket staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

SUmarket kent een hoog serviceniveau en verwacht dat ondernemers actief meewerken aan de betrouwbaarheid en goede naam van SUmarket. Alleen met gedegen afspraken bouwen wij samen aan succes. Zo vinden wij het bijvoorbeeld belangrijk dat vragen van klanten binnen 24 uur worden beantwoord en dat je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur bereikbaar bent. Verder is afspraak ook echt afspraak, dus afgesproken levertijden worden nagekomen, en je zorgt ervoor dat producten op voorraad zijn. Verder is het mogelijk dat klanten hun bestelling binnen een duidelijk gestelde marge annuleren.

Meld jouw onderneming vandaag nog aan bij SUmarket en start direct met de verkoop van producten en diensten aan klanten in heel Suriname!

 • Veilig betalen
 • Je eigen webshop
 • Word gevonden door klanten in heel Suriname
 • Professionele marketing
 • Betrouwbaar & veilig

Is Sumarket veilig?

Ja! De uitcheckpagina is beveiligd door encryptie (versleuteld) en state-of-the-art SSL-security. SUmarket is beveiligd met een SSL-certificaat en maakt gebruik van het hoogste niveau van encryptie.Je kunt erop vertrouwen dat alle communicatie en gegevensuitwisseling, denk aan persoons- en creditcardgegevens, tussen de browser en SUmarket gedurende het bevestigen van de aankoop en de betaling beveiligd zijn met de SSL-sessie.

Wat zijn de online betaalmogelijkheden?

 • SUmarket accepteert betalingen via:
 • Bankoverschrijving
 • Diverse Creditcards
 • PayPal;
 • Contante betalingen direct aan de verkoper

Goed management

Een van de belangrijke kwaliteiten van SUmarket is ons management. SUmarket ziet erop toe dat de verhoudingen tussen vragers en aanbieders goed blijft. Zo weet iedereen zeker dat alles goed geregeld is en er alleen kwaliteit geleverd en ontvangen wordt.

 • Grote afzetmarkt en meer omzet via het Sumarket online platform.
 • Laagdrempelig, dus ook voor startups en kleine ondernemingen.
 • Alle producten en/of diensten in jouw eigen SUmarketshop.
 • Jouw online marketing via SUmarket.
 • Potentiële klanten vinden jouw onderneming makkelijk en snel.
 • Klanten kunnen producten en diensten vergelijken en zo komen tot
 • de beste keuze.
 • (Ver)koop in een veilige omgeving.
 • Manage eenvoudig producten en/of diensten, klanten, bestellingen en betalingen.
 • Krijg beoordelingen en feedback van klanten.
 • Meerdere en veilige online betaalopties.
 • Professionele helpdesk ter ondersteuning van je webshop.

Start vandaag nog met SUmarket

Meld jouw onderneming vandaag nog aan bij SUmarket en start direct met de verkoop van producten en diensten aan klanten in heel Suriname!

 • Veilig betalen
 • Je eigen webshop
 • Word gevonden door klanten in heel Suriname
 • Professionele marketing
 • Betrouwbaar & veilig

Meer informatie of direct aanmelden?

Neem dan contact op via info@sumarket.sr